TANULJ A BITCOINRÓL, NYERJ CRO-T

Az elmúlt hetekben rendszeresen találkozhattál a “Gyors kvíz” játékkal Telegramon és Facebookon. A kvízjátékok során elsajátított tudást most könnyen CRO-ra válthatod.

Nincs más dolgod, mint a Telegramon és Facebookon meghirdetett játék Kahoot linkjére kell kattintatni és próbára tenni a tudásodat. A játék sorsolásában azok vesznek részt, akik legfeljebb egy hibát vétenek. Sok sikert!

Nyeremény
$200 USD CRO-ban fizetve

Győztesek
10 győztes kap fejenként $20 USD-t CRO-ban fizetve

Nyereményjáték időtartama
Kezdés: 2021-08-23, 12:00 CET
Vége: 2021-08-27, 17:00 CET

Így tudsz részt venni

 1. Csatlakozz a Magyar Telegram vagy Facebook Közösségünkhöz, ahol megtalálod a nyereményjáték dedikált oldalát.
  t.me/Cryptocom_HU 🇭🇺
  facebook.com/groups/Cryptocom.HU 🇭🇺
 2. A nyereményjáték dedikált oldala harmadik fél által kezelt oldal (Kahoot), ahol különböző feladatokat találsz.
 3. A kvíz kitöltésével részt veszel a nyereményjátékban.

Minél gyorsabban és pontosabb töltöd ki a kvízt, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményért.  Figyeld aktívan a közösséget, hogy időben szerezz tudomást további pont szerzési lehetőségekről.

Felhasználási feltételek

 • Nincs szükség vásárlásra ahhoz, hogy nevezz vagy díjat nyerj ezen a versenyen. A vásárlás nem növeli a nyerési esélyeket. A nevezés érvénytelen, ha azt törvény vagy rendelet tiltja.
 • Részvételhez szükséges Telegram vagy Facebook, a Crypto.com App és a Kahoot fiók. A verseny a Crypto.com által függetlenül létrehozott kampány, amelyet a Telegram, Facebook vagy a Kahoot semmilyen módon nem támogat.
 • A nyereményjátékot az MCO Malta DAX Limited szponzorálja, ami a máltai törvények szerint bejegyzett vállalat („Crypto.com” vagy „Sponsor”).
 • A verseny győzteseit a Crypto.com Magyar Telegram és Facebook közösségében hirdetjük ki, a verseny időtartamának lejártát követő 2 napon belül.